Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Garantiforsikring for internationale virksomheder

Vi hjælper gerne med garantiforsikring for internationale virksomheder

Har du forretningsenheder i flere lande og har brug for at stille garantier i disse lande, så kan vi tilbyde dig en garantiramme, som dækker alle lande og alle forretningsenheder i koncernen. Vi har mange års erfaring med rådgivning af internationale virksomheder.

Vores garantier accepteres bredt i alle lande

Vores garantier accepteres bredt i alle lande – både i de lande, hvor vi har kontorer, og i udlandet. Vi har licens til at udstede garantier i hele Europa og vi kan derfor hurtigt hjælpe dig, når du har brug for at få stillet garantier i et europæisk land. Skal du bruge garantiforsikring i lande udenfor Europa, kan vi også være behjælpelige her. I langt de fleste tilfælde accepteres vores garantier over hele verden.

Vi sikrer, at du har fuldt overblik

Hvis du indgår en aftale med Tryg Garanti får du en fast rammeaftale, som du kan trække på. Du vil derfor altid vide, om der er plads til nye garantier under din ramme. Samtidig belaster du ikke dit bankengagement.

Tryg Garanti har en af de mest fleksible garantiløsninger på markedet – vi kan håndtere store mængder standard garantier. Med Tryg Garantis online system POMnet får du fuldt overblik over hele koncernens udnyttelse med specifikation for hver enkelt forretningsenhed.

Med POMnet får du også:

  • mulighed for at kontrollere individuelle fuldmagtsforhold i forbindelse med bestilling af garantier.
  • du kan vælge mellem central eller decentral fakturering
  • flersproget online løsning til bestilling og administration af garantier (dansk, engelsk, tysk, norsk, svensk, finsk)
  • elektronisk specifikation af fakturaer

Du kan læse mere om vores online løsning her.

Få en skræddersyet international løsning

Har din virksomhed behov for en garantiløsning, der omfatter forretningsenheder i flere lande, så kontakt os for nærmere information på 44 20 39 00. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig.