Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Bankgarantier


Som navnet indikerer udstedes bankgarantier af banker, men forsikringsselskaber som Tryg Garanti udsteder tilsvarende garantityper.

Faktisk kan du få stor fordel af at samarbejde med et garantiforsikringsselskab i stedet for din bank. Det kan du, fordi du ikke belaster dit engagement og din likviditet i banken.

Et samarbejde med Tryg Garanti giver dig mange andre fordele. Blandt andet får du en fast rammeaftale, fast kontaktperson og adgang til et af markedets bedste online-løsninger, som sikrer dig fuldt overblik over din portefølje døgnet rundt. Læs mere om dine fordele her.

Bankgarantier dækker over flere garantityper, der alle har til hensigt at minimere risikoen for tab i forbindelse med indgåelse af kontrakter. Bankgarantier anvendes især indenfor byggebranchen og den ordreproducerende industri.

Du kan læse mere om de garantier, Tryg Garanti tilbyder her.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om vores løsninger, så ring til os på  44 20 39 00, skriv til post@tryggaranti.dk eller kontakt os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig. Vi tilbyder også internationale løsninger, hvis du har behov for garantier i andre lande.