Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Digital signatur

Vi underskriver med digital signatur

I Tryg Garanti underskriver vi som hovedregel ikke garantier med original underskrift. I stedet er garantier forsynet med en scannet underskrift såvel som en digital signatur.

Hvad er digital signatur?

En digital signatur er det samme som en elektronisk underskrift. Den digitale underskrift er din sikkerhed for, at din garanti er underskrevet af Tryg Garanti.

Når du modtager garantidokumenter fra Tryg Garanti, som er forsynet med en digital underskrift, kan du derfor være sikker på, at dokumentet er udstedt af os.

Hvordan virker det?

Som en del af den automatiske udstedelsesprocedure i Tryg Garantis online kundesystem POMnet udstedes garantidokumenter idag udelukkende som PDF-filer. Det betyder, at der ikke længere findes fysiske kopier af de enkelte garantidokumenter.

Hver garanti er forsynet med scannede underskrifter, der har samme gyldighed som den originale underskrift. I tillæg til den scannede underskrift er PDF garantier også forsynet med den digitale elektroniske underskrift, der verificerer, at PDF dokumentet er udarbejdet af os. Den digitale signatur gælder også, når dokumentet videresendes med e-mail.

Vi anbefaler derfor, at du altid videresender dit garantidokument til samarbejdspartnere via email. På denne måde får de mulighed for umiddelbart at få verificeret dokumentets ægthed.

Vores certificeringsudbyder er Digicert. Du kan læse mere om digital signatur fra Digicert her.

Hvorfor bruger Tryg Garanti digital signatur?

Vi ønsker, at vores kunder kan få udstedt garantier så smidigt og hurtigt som muligt. Det sikrer vi os blandt andet ved, at alle kunder har fuld adgang til vores online system POMnet. Her kan de få overblik over deres portefølje, bestille og ændre garantier samt se deres garantidokumenter.  Ved kun at udstede og underskrive garantidokumenterne i elektronisk form, kan vi gøre udstedelsesprocessen kortere. Vi hjælper således vores kunder til en smidigere kommunikation i forhold til deres forretningsforbindelser.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde og hvordan POMnet virker, så kontakt os på 44 20 39 00.