Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Om os

Tryg Garanti er specialister i garantiforsikring og kreditforsikring

Tryg Garanti er nordens største leverandør af garantiforsikring og specialister i kreditforsikring. Vi har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland og Belgien. I Sverige findes vi under navnet Trygg-Hansa Garanti.

Vi udsteder alle former for garantier inden for bygge- og anlægsbranchen og den ordreproducerende industri. Vi udsteder også garantier overfor offentlige myndigheder. Du kan læse mere om garantiforsikring her.

Vores kreditforsikringsteam tilbyder whole-turnover dækninger for alle typer virksomheder i Norden – også til eksportvirksomheder. Du kan læse mere om kreditforsikring her.

En del af Tryg familien

Vi er en del af Tryg – det største skadeforsikringsselskab i både Danmark og Skandinavien. Tryg er noteret på Nasdaq OMX Copenhagen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står også bag TrygFonden. Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden udgør tilsammen Tryg-familien.

Et medlemskab med bonus

Når du er kunde i Tryg Garanti er du automatisk medlem af TryghedsGruppen. Det betyder, at du har mulighed for at få udbetalt bonus, typisk 5-8%, fra TryghedsGruppen. Hvert år i marts træffer TryghedsGruppens repræsentantskab beslutning om der skal udbetales bonus.

TryghedsGruppens repræsentantskab har den 12. marts 2024 besluttet at udbetale en bonus til sine medlemmer for 9. år i træk, svarende til 6% af medlemmernes præmie for 2023. Du kan læse mere om bonus og forudsætningerne for at få bonus her.

Du er med til at skabe tryghed

TryghedsGruppen står bag TrygFonden, og som medlem er du med til at skabe tryghed i Danmark. Hvert år støtter TrygFonden hundredvis af aktiviteter over hele landet. Du kan læse mere om TrygFondens aktiviteter her.

Vi er både lokale og internationale

Uanset om du udelukkende gør forretning i Danmark eller om du er internationalt orienteret, kan vi hjælpe dig – både med garantiforsikring og med kreditforsikring.

Har du forretningsenheder i flere lande og har brug for at stille garantier i disse lande, kan vi tilbyde dig en garantiramme, som dækker alle lande og alle forretningsenheder i koncernen.

Vi er medlem af den internationale kredit og garantiorganisation, International Credit Insurance & Surety Association, ICISA , hvilket sikrer et vidt forgrenet samarbejde med andre førende eksperter inden for garantiforsikring, såvel i Europa som i resten af verden. Dette samarbejde giver os samtidig mulighed for at støtte danske virksomheders aktiviteter i udlandet.