Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Bliv kunde

Bliv kunde hos Tryg Garanti – vi er din foretrukne garantipartner

Tryg Garanti er nordens største leverandør af garantiforsikring med kontorer i alle nordiske lande samt i Tyskland, Belgien, Østrig, Holland og Schweiz. Tryg Garanti har mange års erfaring med garantiforsikring, såvel lokalt som internationalt.

Tryg Garanti tager udgangspunkt i dine behov og tilbyder både skræddersyede løsninger og standard løsninger. Som kunde i Tryg Garanti kan du drage fordel af vores ekspertise indenfor garantiforsikring – det gælder lokalt såvel som internationalt.

Tryg Garanti er en del af Tryg Forsikring, Danmarks og Nordens største skadesforsikringsselskab.

Dine fordele med garantiforsikring fra Tryg Garanti

– Fast rammeaftale

Når du indgår et samarbejde med Tryg Garanti, får du en rammeaftale med et aftalt maximumbeløb. Rammeaftalen giver dig mulighed for løbende at udstede aftalte garantier op til rammens maximum.

– Fast pris

Du betaler en fast præmie for dine garantier. Prisen kan variere i forhold til den enkelte type garanti, men vil være aftalt på forhånd i din kontrakt.

– Fast kontaktperson og professionel rådgivning

Vi prioriterer at være tæt på vores kunder, så vi bedst muligt kan rådgive din virksomhed om garantiforsikring. Derfor får du en fast kontaktperson i Tryg Garanti, som vil kende dig og din forretning. På den måde sikrer vi, at du får professionel rådgivning hele vejen igennem.

– Adgang til en af markedets bedste online løsninger

Vi tilbyder dig en af markedets bedste online løsninger – POMnet – som giver dig fuldt overblik over din garantiportefølje døgnet rundt.

Du kan bestille garantier online og få dem udstedt indenfor få minutter. Som en del af den automatiske udstedelsesprocedure udstedes garantidokumenter udelukkende som PDF-filer, som er forsynet med digital underskrift. Det betyder, at du umiddelbart efter udstedelsen kan sende garantien videre til forretningspartner i en mail. Det letter sagsgangen og minimerer tidsforbruget.

Har du behov for garantiforsikring?

Har du behov for garantiforsikring og vil du drøfte dit garantibehov med os eller høre mere om vores fleksible online løsning, så ring til os på  44 20 39 00 eller skriv til os her